امتیاز آمینو اسیدهای اصلاح شده در پسته اکبری به روز با قابلیت هضم پروتئین (PDCAAS) 81 است که در حالت خام به 73 کاهش می یابد. مقادیر امتیاز اسید آمینه ضروری قابل هضم (DIAAS) برای مغز پسته خام و بو داده به ترتیب 86 و 83 است.
پسته دارای نسبت اسید آمینه ضروری بالاتر از سایر آجیل های معمولی است و درصد بالایی از آمینو اسیدهای شاخه دار دارد.
پسته منبع خوبی از فیبر است که 10 درصد وزنی فیبر نامحلول و 0.3 درصد فیبر محلول دارد (جدول 1). بر اساس سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) (بیش از 10 درصد از ارزش توصیه شده روزانه (DRV) در هر اونس (28.5 گرم) یا اتحادیه اروپا، پسته منبع حداقل 15 ریز مغذی مختلف در مقادیر قابل توجهی است.
(EU) (ارائه حداقل 15٪ ارزش مرجع مواد مغذی در 100 گرم) آستانه های مقررات مربوط به ادعاهای تغذیه و سلامت (NHCR) به این ترتیب، پسته منبع مهمی از پروتئین، فیبر، مس، منگنز، ویتامین B6، تیامین، پتاسیم، فسفر، کروم، ویتامینهای E و K (فیلوکینون)، ریبوفلاوین، فولات، منیزیم، آهن، روی و سلنیوم است.
با مقادیر کمتری از سایر ریز مغذی ها نیز وجود دارد. علاوه بر این، پسته همچنین منبع غنی لوتئین و زآگزانتین (کاروتنوئیدهای زانتوفیل) و طیف وسیعی از ترکیبات فنلی فعال زیستی است
با سابقه طولانی پذیرش و استفاده در فرهنگها و غذاهای مختلف، پروفایلهای مغذی پسته و ویژگیهای زیست فعال به کیفیت رژیم غذایی کمک میکند و میتواند به جمعیت کمک کند تا خطر ابتلا به شرایط سلامت معاصر مرتبط با رژیمهای پر انرژی و با کیفیت مواد مغذی پایین را کاهش دهند.
توصیههای راهنمایی سلامت و تغذیه، تغییر در انتخابهای غذایی گیاهی را تشویق میکند، از جمله تغییر در دسته پروتئین. تحقیقات از تمرکز بر کل چربی به کشف مزایای انواع مختلف اسیدهای چرب دور شده است.
مصرف کنندگان به مزایای عملکردی مرتبط با ترکیبات زیست فعال علاقه مند هستند. این شواهد انباشته از گنجاندن پسته در الگوهای غذایی مغذی که از یک سبک زندگی سالم حمایت می کند حمایت می کند.
کلاس اصلی ترکیبات فنلی پسته شامل فلاونوئیدها می باشد. فلاونوئیدها ساختار اسکلتی اساسی C6-C3-C6 دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.