از پوسته ترد گرفته تا سس گوجه فرنگی شیرین و خوش طعم، پیتزا یک کلاسیک ایتالیایی است که به یکی از محبوب ترین و محبوب ترین غذاهای جهان تبدیل شده است.
این را همه ی شما عزیزان می دانید که قیمت پنیر پیتزا در سراسر جهان متفاوت است.
به گزارش History.com، پیتزا در ناپل ایتالیا به دنیا آمد و به دلیل نیاز به یک غذای راحت و سریع که با مواد ارزان قیمت درست می شد، به دنیا آمد. در حالی که میتوانید سس گوجهفرنگی و حتی پوسته پیتزا را خودتان درست کنید، به ناچار مجبور خواهید بود مقداری پنیر برای پیتزای خانگیتان بخرید هر چه باشد، این ستاره نمایش است.
از موزارلای کلاسیک گرفته تا پنیرهای منحصربفردتر مانند بز و بورتا، انواع مختلفی از پنیرها وجود دارد که می توانند روی پیتزا قرار بگیرند.
فرقی نمیکند یک پای ساده پپرونی میخواهید یا دستور پخت پیچیدهتر پیاز کاراملی و رویه انجیر، داشتن بهترین پنیر مکمل اولین قدم برای تهیه پیتزای عالی است.
بدون مقدمه، در اینجا راهنمای Tasting Table در مورد بهترین پنیرها برای استفاده برای پیتزا آورده شده است.
موزارلا بدون شک رایج ترین پنیر مورد استفاده برای پیتزا است.
از نظر The Pizza Heaven، پیتزای سنتی به سبک ناپلی تقریباً همیشه استفاده از موزارلا را می طلبد.
در واقع، برای اینکه یک پیتزا یک پیتزای واقعی ناپلی در نظر گرفته شود، استفاده از موزارلا در قوانین الزامی است.
این پنیر نرم و سفید بهخاطر طعم خامهای و بافت رشتهای خود معروف است و آن را به یکی از بهترین پنیرها برای ذوب تبدیل میکند.
Eataly می گوید، دو موزارلای رایج که در تهیه پیتزا استفاده می شود، فیور دی لاته است که از شیر گاو تهیه می شود و موزارلای گاومیش که از شیر گاومیش آبی تهیه می شود.
موزارلا علاوه بر اینکه منبع جامد پروتئین است، سطح سدیم کمتری نسبت به سایر پنیرها نیز دارد (از طریق Eating Well).
چه در حال تهیه یک پیتزای سنتی مارگریتا یا پای پنیری استاندارد باشید، موزارلا پایهای عالی است که میتوان آن را به تنهایی رها کرد یا با پنیرها و تاپینگهای دیگر ساخت.
- منابع:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.