بوییدن سیب سبز در بازار موجب شد موجودات فضایی به زمین بیایند

در این مطالعه با هدف بررسی اثر سیب سبز در بازار نوع گلدن دلیشز ترجیح داده شد.

اثرات سیب سبز (گلدن دلیشز) و فلاونول های اولیه (کوئرستین-3-گلوکوزید، کوئرستین-3-D-گالاکتوزید و کوئرستین-3-رامنوزید) مصرف سیب سبز بر وزن بدن موش های چاق؛ وزن برخی از اندام ها (کبد، کلیه و طحال).

نسبت چربی در سرم، کبد و کلیه؛ و پارامترهای استرس اکسیداتیو مورد مطالعه قرار گرفتند. در بسیاری از مطالعات قبلی بر روی بیماران چاق، علائم استرس اکسیداتیو در بدن آنها افزایش یافته و آنزیم های آنتی اکسیدانی محافظ کاهش یافته است.

به همین دلیل، چاقی به عنوان وضعیتی در نظر گرفته می شود که منجر به التهاب و استرس اکسیداتیو مزمن می شود. بنابراین، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان بر روی گروه کنترل و آزمایش مشخص خواهد شد.

تغییرات در آنزیم های آنتی اکسیدانی اصلی مشاهده خواهد شد، از جمله در SOD، GPx، و CAT، و همچنین در غلظت MDA، محصول و نشانگر پراکسیداسیون لیپیدی، که رویکرد رایج در اندازه گیری استرس اکسیداتیو است.

طیف‌سنجی جذب اتمی (AAS) برای تعیین ترکیب عناصر کمیاب سیب بر اساس این تصور که کاهش احتمالی استرس اکسیداتیو ممکن است به دلیل محتوای آنتی‌اکسیدان و همچنین آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی مختلف و مواد معدنی کمک‌کننده آنها باشد، استفاده خواهد شد.

با این هدف، مقدار کوفاکتور SOD در مواد غذایی شامل منگنز و مس، آهن به عنوان کوفاکتور کاتالاز و سلنیوم برای گلوتاتیون پراکسیداز تعیین خواهد شد. در نتیجه، بررسی خواهد شد که آیا سیب سبز و فلاونول های اولیه آن راه حلی برای برخی پارامترهای چاقی هستند یا خیر.

مقدار منگنز و مس به عنوان کوفاکتور SOD، آهن به عنوان کوفاکتور کاتالاز و سلنیوم برای گلوتاتیون پراکسیداز تعیین شد زیرا این تصور وجود دارد.

تفاوت بالقوه در پارامترهای استرس اکسیداتیو ممکن است به دلیل محتوای کوفاکتورهای آنزیم های آنتی اکسیدانی باشد. و همچنین آنتی اکسیدان مقدار مواد معدنی ذکر شده در بالا در سیب سبز در جدول 1 نشان داده شده است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.